معلم خصوصی آیلتس

امروزه تعداد متقاضیان شرکت در آزمون آیلتس به سرعت در حال افزایش میباشد و بهترین روش یادگیری شرکت در کلاس های خصوصی آیلتس میباشد، زمانیکه شما تصمیم می گیرید در آزمون آیلتس شرکت کنید ابتدا باید اطلاعاتی در این زمینه کسب کنید تا برای نمره قابل قبول بتوانید برنامه ریزی مناسبی را انجام دهید با ما همراه باشید تا در ادامه به طور کامل در مورد تدریس خصوصی آیلتس و انتخاب یک معلم خصوصی آیلتس توضیحاتی را در اختیار شما قرار دهیم.

معلم خصوصی آیلتس

 

آیلتس چیست؟

IELTS مخفف عبارت International English Language Testing System می باشد که در واقع یک سیستم مشخص برای ارزیابی میزان مهارت و تسلط افراد نسبت به زبان انگلیسی است و توسط دانشگاه کمبریج، شورای فرهنگی بریتانیا و مرکز آیلتس استرالیا برگزار می شود و سالانه در سراسر جهان افرادی زیادی در این آزمون شرکت می کنند. یکی از دلایل استقبال زیاد از این آزمون، معتبر بودن مدرک آن در دانشگاه ها، موسسات، ادارت موجود در کشورهای جهان می باشد. پس بهره مندی از تدریس خصوصی آیلتس به منظور کسب نمره ای مناسب در آزمون آیلتس می تواند یک امتیاز خوب برای کسانی باشد که به دنبال یافتن کاری بهتر و یا مهاجرت و ادامه تحصیل در کشورهای دیگر میباشند.

آزمون آیلتس در دو نوع آکادمیک و عمومی برگزار می شود، اگر قصد دارید که در آینده تحصیلات خود را در دانشگاه های خارجی انگلیسی

زبان ادامه دهید، باید سعی کنید که در آیلتس آکادمیک IELTS ACADEMIC نمره ی قابل قبولی به دست آورید.

 

آیلتس جنرال

 

 

آزمون آیلتس general برای کسانی مناسب میباشد که قصد مسافرت، کار و یا شرکت در دوره های تحصیلی غیر دانشگاهی در کشورهای انگلیسی زبان را دارند و میخواهند از مدرک این آزمون استفاده نمایند. آزمون آیلتس به سنجش مهارت های اصلی زبان یعنی گفتار (speaking)، شنیدار (listening)، نوشتار (writing) و خواندن (reading) می پردازد و موفقیت در آن به این معناست که شما از این مهارت ها به حد قابل قبولی برخوردار هستید. با یک معلم خصوصی آیلتس در کمترین زمان ممکن به نتیجه مطلوب خواهید رسید.

 

نمرات در آزمون آیلتس

بازه نمره دهی در آزمون، عددی بین ۰ تا ۹ می باشد که نمره ۹ عالی، نمره ۷ خوب، نمره ۵ متوسط و نمره ۴ پایین ضعیف محسوب می شود. این نمره بر اساس محاسبه ی نمرات کسب شده ی شما در بخش های مختلف گفتاری، نوشتاری، شنیداری و خواندن به دست می آید، برای دریافت پذیرش از دانشگاه های معتبر، شرایط و قوانین هر دانشگاهی می تواند متفاوت باشد ولی درکل برخورداری از نمره ۷ آزمون آیلتس کافی می باشد. هریک از مهارتهاى چهارگانه در این آزمون بطور جداگانه از ۱ تا ۹ امتیاز دهى شده و در نهایت معدل ۴ مهارت ذکر شده محاسبه و اعلام میگردد.

تصورات اشتباه درباره آیلتس

تصورات اشتباهی درباره آیلتس و همچنین گرفتن نمره‌ی بالا در هر بخش وجود دارد. دراینجا به برخی از این تصورات نادرست می ‌پردازیم.

  • آیلتس می خوانم تا نمره‌ی بالا بگیرم

این مساله یکی از بزرگترین اشتباهات دانشجویان میباشد. این که از آزمون آیلتس چه می‌دانیم و چطور بخوانیم در جای خود اما نکته‌ ی بسیار قابل توجه این است که توانایی شما در قسمت زبان عمومی از اهمیت بسیار بالایی برخوردار ‌باشد. بدون سطح مناسب زبان عمومی گرفتن نمره مناسب در آیلتس امکان پذیر نمیباشد.

  • باید تمام جملاتم بدون خطا باشند.

در واقع مشکل اینجاست که ممکن است ترجیح دهید از ساختارهایی استفاده کنید که ساده‌تر هستند تا اشتباهی مرتکب نشوید ولی این کار دامنه ساختارهای مورد استفاده شما را محدود خواهد کرد.

  • نمی ‌توان از آزمون گیرنده درخواست کرد که در بخش اسپیکینگ سوال را مجدد تکرار کند.

در بخش اسپیکینگ برخلاف لیسنینگ می‌توانید برای تکرار سوال درخواست کنید. حتی داوطلبان انگلیسی زبان هم از این حق برخوردار میباشند. حتی می‌توانید از آزمون گیرنده در خصوص معنی واژه سوال کنید اما فراموش نکنید که تنها یک واژه را می‌توانید سوال کنید. از این حق به درستی استفاده کنید و تنها زمانی درخواست کنید که واقعا به کمک احتیاج دارید.

  • نمی ‌توان از آزمون گیرنده درخواست کرد که در بخش اسپیکینگ سوال را مجدد تکرار کند.

در بخش اسپیکینگ برخلاف لیسنینگ می‌توانید برای تکرار سوال درخواست کنید. حتی داوطلبان انگلیسی زبان هم از این حق برخوردار میباشند. حتی می‌توانید از آزمون گیرنده در خصوص معنی واژه سوال کنید اما فراموش نکنید که تنها یک واژه را می‌توانید سوال کنید. از این حق به درستی استفاده کنید و تنها زمانی درخواست کنید که واقعا به کمک احتیاج دارید.

  • استفاده از کلمات سنگین در رایتینگ آیلتس

داوطلبان آزمون آیلتس گمان میکنند که هر چه واژگان سنگین‌ تری استفاده کنند نمره بیشتری خواهند گرفت، اما این تصور می‌تواند نوشته ی شما را تحت تاثیر قرار ‌دهد و انسجام و پیوستگی متن را دچار اختلال ‌کند.

 

نمره مناسب برای پذیرش در دانشگاه ها

 

 

هر دانشگاهی در سراسر دنیا، نمره خاصی را به داوطلبان توصیه می کند تا به همراه مدارک تحصیلی جهت بررسی پذیرش آن ها ارسال کنند. کارنامه شما می بایست مستقیما از سوی بریتیش کنسول به دانشگاه ارسال شود و شما حق ندارید این کارنامه را به همراه مدارک تحصیلی ارسال کنید.

رنج نمره ای که دانشگاه ها برای پذیرفتن کارنامه آیلتس به عنوان سندی دال بر توانایی داوطلب در زبان انگلیسی مد نظر قرار می دهد، تفاوت می کند. مثلا دانشگاه های اروپا برای پذیرش در مقطع کارشناسی، نمره ۶ آکادمیک را مطرح می کنند در حالی که دانشگاه های امریکای شمالی برای مقطع ارشد و دکترا، نمره ۶.۵ تا ۷ را ملاک قرار می دهند. اما برای پذیرش در مقطع کارشناسی، نمره ای بین ۵.۵ تا ۶ هم کفایت می کند.

 

کشورهای اسکاندیناوی، برای متقاضیان تحصیل در مقطع کارشناسی، رنج ۵.۵، کارشناسی ارشد ۶ و دکترا بین ۶ تا ۶.۵ را مطرح می کنند. در حالی که برای تحصیل در دانشگاه های آمریکای شمالی یا اقیانوسیه، نمره ای بین ۶.۵ تا ۷ معمولا نیاز میباشد.

اگر که نمره مور نظر را نتوانید کسب کنید احتمال دارد به پذیرش مشروط به شما داده شود که conditional admission‌ نامیده می شود. وقتی پذیرش مشروط گرفتید، احتمال صدور ویزای دانشجویی برای شما کاهش پیدا می کند. اما اگر ویزا صادر شد، پس از ورود به دانشگاه، باید در کلاس های زبان انگلسی و هم چنین آزمون تعیین سطح نهایی شرکت کنید تا اجازه ورود به مقطع تحصیلی را پیدا کنید.

 

ویژگی های بهترین معلم  آیلتس

 

معلم خصوصی آیلتس

 

  • یکی از ویژگی های مهم داشتن تخصصی و دانش بالای زبان انگلیسی میباشد.
  • از ویژگی های مهم دیگر سابقه کار و دستاوردهای قابل قبول در سالهای گذشته است.
  • استفاده از مدرسین Native انگلیسی زبان در سطوح برتر یکی دیگر از مزایای این موسسه است.
  • بازخورد و ثبت نمرات عالی میتواند یک فاکتور مهم در انتخاب مرکز برای یافتن بهترین معلم خصوصی آیلتس باشد.
  • این دوره ها طبق زمانبندی و هدف گذاری شما صورت خواهد گرفت.
  • هماهنگی با متد و معیارهای دانشگاه کمبریج بریتانیا.
  • همکاری با مدرسین و Examiner های سابق آزمون آیلتس در دوره ها.
امتیاز دهی از راست به چپ است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *